Menu

Inbouw

Inbouw

Inbouw betekend bij van Staveren meer als alleen een apparaat, het gaat juist om het totaal plaatje. Om dit te voor iedereen te kunnen realiseren komen we graag vrijblijvend bij u thuis de inbouwmaten opmeten. Met de juiste maten kunnen we samen met u het apparaat uitzoeken wat erin past en bij u past. Dit kan bij ons in de showroom aan de Noorderstraat in Krimpen aan den Ijssel of via mail of telefoon. Wanneer het juiste apparaat gevonden is kunnen onze monteurs het apparaat voor u inbouwen.

Ons assortiment van inbouwapparatuur bestaat uit de volgende apparaten: vaatwassers, kookplaten, warmhoud lades, ovens, magnetrons, koel-vrieskasten, wijnklimaatkasten, koffiezetmachines, afzuiging, wasmachines en drogers.

Ons assortiment van inbouwapparatuur kent de volgende bekende merken: Miele, Liebherr, Bosch, Siemens, AEG, Pelgrim, ETNA, ATAG, Inventum en Whirlpool. Als de producten van deze merken niet de oplossing voor u kunnen bieden kunnen we altijd samen met u kijken naar mogelijkheden buiten deze merken.