Menu

Even Voorstellen

ONZE GESCHIEDENIS


Van Staveren is een familiebedrijf dat in 1929 te Capelle aan den IJssel werd opgericht.
In 1969 verhuisde het bedrijf naar Krimpen aan den IJssel en vanaf 1996 heeft de derde generatie het service gerichte bedrijf overgenomen.
Al die tijd heeft ons bedrijf de ontwikkelingen op het gebied van elektronische apparatuur op de voet gevolgd. Zo hebben we de komst van de wasmachine, televisie en cd-, dvd- en bluray-speler meegemaakt. Innovaties op het gebied van energiebesparing in huishoudapparatuur als ook streaming van audio en video gaan nu in een hoog tempo door.

ONZE WERKWIJZEN


Bij ons vindt u de nieuwste producten en krijgt u een helder advies.
Uw aankopen worden op een vakkundige manier door onze eigen technische dienst aangesloten en u krijgt door ons uitleg over de werking van de nieuwe apparatuur. Mocht er in de loop van de levensduur van uw apparatuur onverhoopt een defect ontstaan, dan zal onze technische dienst het probleem ook weer vakkundig verhelpen. Hiervoor worden wij jaarlijks bijgeschoold door diverse merken, om op fabrieksmonteurniveau reparaties uit te voeren.

KOM GEZELLIG LANGS


Kom eens gezellig langs bij Van Staveren! Wij staan voor een persoonlijke aanpak en nemen de tijd voor u. Samen bespreken wij wat u precies zoekt om de juiste televisie, geluidssysteem, koelkast, (vaat)wasautomaat, inbouwmagnetron of stofzuiger voor u te vinden.

Wij nodigen u graag uit om op de volgende dagen een bezoek aan onze winkel te brengen:

MaandagGesloten
Dinsdag8.30 uur – 18.00 uur
Woensdag8.30 uur – 18.00 uur
Donderdag8.30 uur – 18.00 uur
Vrijdag8.30 uur – 21.00 uur
Zaterdag8.30 uur – 17.00 uur
ZondagGesloten

U bent van harte welkom… Tot ziens!