Assortiment keukenapparatuur

Ontdek een veelzijdig assortiment keukenapparatuur bij Van Staveren, waar advies op maat wordt gegeven voor keukenapparatuur die bij u past. Of u nu op zoek bent naar een vaatwassers, kookplaten, warmhoud lades, ovens, magnetrons, koel-vrieskasten, wijnklimaatkasten, afzuigsystemen of Quooker kranen wij zoeken graag met u mee naar het apparaat dat aan uw kookbehoeften voldoet. Wij voeren toonaangevende merken zoals Miele, Bosch, AEG, Bauknecht, Whirlpool, Liebherr, Quooker, ATAG, Pelgrim, Etna, Inventum en Zanussi. Mocht u specifieke wensen hebben die buiten deze merken vallen, dan kijken we graag samen met u naar alternatieve mogelijkheden.

Advies, installatie en reparatie


Bij Van Staveren staan deskundig advies en een persoonlijke benadering centraal. We streven ernaar om voor iedereen het ideale keukenplaatje te realiseren. Of u nu op zoek bent naar moderne inbouwapparatuur die precies in uw keuken past, of naar stijlvolle vrijstaande apparaten die een statement maken, wij hebben de oplossing voor u.

Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies of neem contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en onze installatieservice. Bij Van Staveren helpen we u graag bij het vinden van de perfecte keukenapparatuur die aansluit bij uw stijl en behoeften.

Bij Van Staveren staat inbouw niet alleen voor het leveren van een apparaat; het draait om het complete plaatje.
Stappen voor installatie inbouwapparatuur, van advies tot installatie.

 • Persoonlijk advies:
  Bezoek onze showroom aan de Noorderstraat in Krimpen aan den IJssel voor persoonlijk advies, of neem contact met ons op via e-mail of telefoon.
 • Thuisbezoek voor inbouwmaten:
  Maak een afspraak voor een vrijblijvend thuisbezoek. Onze monteurs meten de inbouwmaten op en voorzien u van advies.
 • Apparaatselectie:
  Met de verkregen informatie helpen we u het ideale apparaat te selecteren dat past in uw keuken en voldoet aan uw wensen.
 • Inbouwafspraak:
  Zodra het apparaat binnen is, plannen we een inbouwafspraak in.
 • Professionele inbouw:
  Onze ervaren monteurs komen bij u thuis en zorgen voor een professionele inbouw en installatie.
 • Uitleg:
  Onze monteurs geven uitleg over het gebruik van het apparaat en verstrekken eventueel extra advies.