Reparatie en installatie

Ontdek onze toegewijde technische dienst, een belangrijk onderdeel van Van Staveren sinds onze oprichting in 1929. Wij begrijpen dat een snelle en betrouwbare service van cruciaal belang is. Of het nu gaat om het professioneel installeren van uw nieuwe apparatuur of het vakkundig repareren van technische problemen, onze technische dienst is er om u te ontzorgen. Met de ervaring en toewijding van onze technische dienst kunt u eropaan dat er gezocht wordt naar de beste gepersonaliseerde oplossing.

Vakkundig

Onze vaardige monteurs blijven up-to-date door regelmatig cursussen te volgen, waardoor ze deskundige service bieden en efficiënt kunnen handelen bij installaties en reparaties. Als geautoriseerde dealer van Miele, Bosch en Siemens lossen we fabrieksproblemen op, zelfs binnen de garantieperiode.

Kwaliteit

Bij Van Staveren streven we ernaar om niet alleen kwalitatieve producten te leveren, maar ook een uitmuntende service-ervaring te bieden. Vertrouw op onze technische dienst om u te ondersteunen wanneer u het nodig heeft. Neem contact met ons op voor installaties, reparaties, of voor deskundig advies over het gebruik van uw apparatuur. Wij staan voor u klaar.

Onze diensten

We bieden flexibele opties die je kan aanpassen aan de verschillende behoeften van elk project.

Service bezoek

VOORRIJDKOSTEN & UURLOON

Voorrijdkosten €19,50


De voorrijdkosten worden 1x per reparatie berekend, ook als de monteur meerdere keren bij u langs komt.


Uurloon a €66,- p/u

Kleinhuishoudelijk

REPARATIE & ONDERZOEK

Onderzoekskosten €31,50


Reparatie grens €85,-


Onderzoekskosten vervallen bij aanschaf van een nieuw apparaat v.a. €275,-

Huishoudapparatuur

REPARATIE & ONDERZOEK

Onderzoekskosten €50,-


Reparatie grens €150,-


Onderzoekskosten vervallen bij aanschaf van een nieuw apparaat v.a. €500,-