Assortiment was- en droogapparatuur

Ontdek ons uitgebreide assortiment wasmachines en drogers. Doormiddel van advies helpen wij u om de apparatuur te vinden die voldoet aan uw wensen op het gebied van wassen en drogen. Ons aanbod omvat apparaten van toonaangevende merken, waaronder Miele, Bosch, Siemens, AEG, Beko en Whirlpool. In onze showroom presenteren we een ruime selectie van Miele, Bosch en Siemens Apparatuur, zodat u deze hoogwaardige merken persoonlijk kunt ervaren.

Advies, installatie en reparatie


Bezoek onze winkel voor een persoonlijke demonstratie van ons assortiment was- en droogapparatuur, of neem contact met ons op voor professioneel advies over installatie en reparatie. Bij Van Staveren staan we klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw wensen op het gebied van wassen en drogen.

Van Staveren gaat verder dan alleen de verkoop van wasmachines en drogers. Als uw specialist verzorgen we ook de installatie en reparatie van uw was- en droogapparatuur. Bovendien bieden we een assortiment accessoires aan om uw ervaring te optimaliseren. Bij aanschaf van een wasmachine of droger is de plaatsing zelfs kosteloos, als extra service van Van Staveren.